Academia Lash Artistilor

Curs online pas cu pas

"lashmaker-star"

Învaţă să creezi extensii gene ca un profesionist

din confortul casei tale

şi începe să câştigi  chiar din primele săptămâni 

CAUŢI un curs de lashmaking, dar nu ştii

care e cel mai bun?

Nu mai pierde timpul, căutând printre sute de articole, opinii de pe forumuri, videouri de pe Youtube. 

Lashmaking e un curent de top în industria Beauty şi, dacă eşti confuză de multitudinea de cursuri din domeniu, nu alege un “oarecare” curs. Rişti să rămâi blocată la nivelul zecilor, poate chiar sutelor de lashmakeri, care doar îşi plictisesc clienţii cu monotonia lucrărilor lor şi îşi stagnează profitul. 

Alege să fii un Lashmaker-Star cu noi şi iată ce beneficii obţii

 

Ai eXPERTIZĂ

Înveţi specificul "de la A la Z" al unei ramuri de top din industria Beauty, datorită căruia poţi deveni în timp trainer sau să-ţi deschizi propriul salon.

Ai FLEXIBILITATE

Eşti propriul tău şef, îţi programezi independent orele
şi spaţiul pentru lucru.

Ai PROFIT

Practicînd lashmaking după metoda cursului, devii curând un profesionist, a cărui faimă se răspândeşte cu viteza luminii. Agenda ta e mereu plină,
la fel şi portmoneul.

Ai IMPORTANŢĂ

Ştii cum să aplici clienţilor extensiile de gene dorite, ei te plac, au încredere în tine şi revin mereu.

Ai ORIGINALITATE

Ştii metode cum să creezi clienţilor efectul personalizat, care produce admiraţie.

Ai PROGRES

Devii expert, comunici cu tot mai mulţi oameni, îţi schimbi stilul
de viaţă, cresc oportunităţile financiare.

vreau să fiu un LASHMAKER-STAR!

Cursul este pentru

Mămici
cu pici

care doresc să schimbe rutina zilnică
din concediul
de maternitate
pe socializare
şi venit suplimentar

ARTIŞTI BEAUTY

care doresc să-şi extindă expertiza în diverse ramuri beauty, să ofere servicii mai complexe şi să-şi mărească profitul

FEMEI ŞI BĂRBAŢI

care doresc să câştige independent, fără şefi, rapoarte şi orar plictisitor de la 9 la 5

STUDENTE


în căutare
de un job part-time

ELEVE


care doresc să aibă proprii bani de buzunar

De la cine înveţi

Sunt Anishoara Grosu—Trainer-Master în extensii gene, laminare gene/sprâncene şi am o experiență de peste 14 ani în domeniu. Pe parcursul anilor mi-am creat tehnica personalizată de predare, am fondat şcoala în extensii gene  Academia Lash Artistilor şi am instruit femei şi bărbaţi din toată Europa, care acum creează cu succes priviri accentuate şi au venit din asta.

Dar acum 15 ani, pe când eram în concediul de maternitate cu primul copil şi oboseam moral şi fizic de rutina zilnică, pur şi simplu visam să am un job de la care să primesc satisfacție, să am timp flexibil și să-mi planific independent activitățile, fără a avea un șef sever.  După ce am avut şi al doilea copil, eram sigură deja că nu mă voi întoarce la jobul meu de contabil bancar și, de la o simplă idee, am devenit lash artist. Ce fericită am devenit! Mă îndrăgostisem de procesul extensii gene, aveam ocupație, îmi planificam timpul așa cum doream, aveam comunicare cu femei frumoase, primeam satisfacție de la zâmbetul lor şi obțineam şi un venit suplimentar. La ce mai poate visa o femeie, decât să fie frumoasă, cochetă și utilă familiei și societății? Acest pas mi-a schimbat viaţa radical! Pe parcurs am devenit trainer, predând lashmaking online şi cu prezenţă fizică. Am instruit lashmakeri în Moldova, România, Japonia, Bulgaria,

 

 şi nu doar femei, ci şi bărbaţi. Desigur că am avut parte şi de dificultăţi. Fiind printre primii meșteri în extensii, nici nu aveam de la cine învăţa. Am trecut prin toate etapele acestei meserii, am exersat pe propiile greșeli, dar le-am depăşit cu succes şi viaţa mi s-a schimbat aşa cum am visat. De aceea, aşa cum extensiile gene sunt foarte populare şi fiecare a doua femeie le doreşte, te pot învăţa şi pe tine cum să devii un lash artist la mare căutare. Pentru aceasta am creat “Academia Lash Artiștilor – Online”. Acum nu mai este nevoie să pierzi timp pentru deplasări, să-ţi amâni activitățile, ci economiseşti bani și timpul personal, însușind materialul chiar din confortul casei tale. Sistemul de predare pe care l-am creat este atât de uşor de asimilat, încât fiecare cursantă obține rezultate remarcabile într-un timp scurt. Sunt sigură și știu exact cum te pot ajuta și pe tine, căci totul este din propria experiență.

0
ani experienţă
0 +
elevi
0
ţări

da, vreau şi eu să fiu un LASHMAKER-STAR!

Acest curs e pentru tine, dacă

01.

Ai obosit

de rutina zilnică şi vrei să înveţi rapid şi eficient o abilitate nouă

02.

VISEZI

să-ţi schimbi job-ul în favoarea unei activităţi în trend, dar nu ştii de unde să începi

03.

EŞTI ÎN CRIZĂ

de socializare şi cauţi modalităţi să întâlneşti şi să comunici cu multe persoane şi din diverse domenii

04.

ÎŢI PLACE

să contribui la îmbunătăţirea aspectului altora

05.

NU-ŢI PIERZI

răbdarea atunci când lucrezi cu lucruri mărunte

06.

EŞTI MEŞTER

începător, dar încă nu aplici extensiile cu încredere şi vrei să-ţi perfecţionezi tehnica

Ce spun alţii despre noi

M-aţi convins!
vreau şi eu să fiu un LASHMAKER-STAR!

Iată ce înveţi la curs
pas cu pas

Modulul 1
pREGĂTIREA

Înveţi clasificarea şi fazele de creştere a genelor şi cum să personalizezi după fiecare client lungimea, curbura şi greutatea extensiilor în raport cu genele naturale. Afli ce conţine trusa unui lashmaker, ce reprezintă fiecare produs şi cum se utilizează corect. Înveţi regulile importante în procesul de extensie, cum se ia corect o geană falsă în pensetă, cum se delimitează genele şi la ce trebuie să atragi atenţia. 

Modulul 2
pROCESUL DE EXTENSIE

Înveţi care sunt etapele de început ale procesului de extensie şi cum să te pregătești corect de muncă. Afli specificul regulilor de îngrijire a extensiilor, pe care, ca şi expert, le vei repeta clientului după fiecare procedură. Înveţi să îndepărtezi corect extensiile de gene ca să eviţi traumarea ochilor clientului.

Modulul 3
BAZELE MODELĂRII

Înveţi cum se diferenţiază tipurile de ochi, cum se fac schemele de bază în extensii şi cum să le potriveşti pentru fiecare tip de ochi. Cunoşti cum să alegi schema potrivită pentru fiecare client. 

Modulul 4
PRACTICA PE MODEL

Cunoşti cum să comunici corect cu clientul tău şi cum să înţelegi ce tip de extensie doreşte să-i creezi. Înveţi cum are loc procedura de lashmaking pas cu pas şi cum te pregăteşti corect, pentru a face extensiile rapid şi eficient. 

Modulul 5
TEHNICA VOLUME 1D, 2D, 3D

Cunoşti corect și exact cum se efectuează volumele ușoare în extensiile de gene, tip 2D și 3D, cum să comunici corect cu clientul tău şi cum să înţelegi ce tip de extensie doreşte să-i creezi. 

* IMPORTANTSistemul după care e creat cursul e uşor de asimilat şi absolvit cu succes de persoane cu diverse nivele de pregătire. Veţi observa rapid rezultatele lui, dacă veţi exersa zilnic cu sârguinţă şi veţi aplica în practică toate instrucţiunile trainerului. Rugăm să atrageţi atenţie deosebită acestei afirmaţii înainte de a vă decide să vă înscrieţi. Nu ducem răspundere pentru rezultatele celor care ignoră acest avertisment. 

Alege tariful
care ţi se potriveşte

BRONZE

€149

SILVER

€249

GOLD

€499

* IMPORTANT:  Puteţi efectua plata prin TRANSFER BANCAR, CARD BANCAR, PAYPAL. Indiferent de ziua în care achitaţi cursul, accesul la lecţii se va deschide în ziua când plata pentru curs a intrat în contul academiei.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te înregistrezi cu adresa de email, prin intermediul căreia se creează cabinetul tău personal de pe platforma cursului. Accesul la lecţii se deschide în data programată de începere a cursului. Ai posibilitatea să parcurgi modulele în tempoul potrivit ţie, din orice colţ al lumii, la orice oră. Pentru aceasta ai nevoie doar de un computer sau telefon conectat la internet. 

Avantajul unui curs online de lashmaking e că ai acces la toate 4 module timp de 30 de zile, cel puţin. Dacă întâmpini anumite dificultăţi în timp ce practici extensiile, poţi reveni la orice subiect din curs, în orice timp. Plus că, dacă alegi tarifele “SILVER” şi “GOLD”, ai acces la chat-ul cu trainerul, unde poţi întreba tot ce ţine de lashmaking, 8h pe zi, de luni până vineri. Şi asta reprezintă 160h pe toată durata accesului la curs!

 Da, cursul se potriveşte atât persoanelor care abia cunosc domeniul de lashmaking, cât şi tehnicienilor care încă aplică extensii cu neîncredere. 

Pentru a exersa aplicarea extensiilor gene în cadrul Cursului de bază, vei avea nevoie de 2 pensete, 1 casetă gene şi 1 adeziv.  

Tariful “GOLD” este acelaşi tarif “SILVER”, cu beneficii extinse: 45 zile de acces la curs + mini kit-ul de lashmaking, care conţine:

1. Adeziv – 1 buc

2. Casetă gene mix – 1 buc

3.  Pensete – 2 buc

4.  Planshet – 1 buc

5. Lenta adezivă – 1 buc

6. Patch – 2 buc

7. Degresant – 1 buc

8. Primer – 1 buc

9. Remover cream – 1 buc

IMPORTANT! Odată ce alegeţi şi achitaţi tariful “GOLD”, vă rugăm să ne trimiteţi un email pe adresa enigmalashart@gmail.com, să anexaţi un screenshot al facturii de plată şi indicaţi o adresă fizică unde să vă livrăm mini kit-ul. 

Dacă nu eşti mulţumită,
primeşti banii înapoi integral!

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumită de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.

Garanţia este valabilă 14 zile de când începi cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap. 

Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor şi să devii un Lashmaker profesionist. Eşti pregătită?

da, vreau să fiu un LASHMAKER-STAR!

Copyright © LASHART 2021